Urządzenia i Akcesoria
Chiffon cake
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
1 piezas
Składniki
-
3 claras de huevo
-
3 yemas de huevo
-
65 g de aceite
-
10 g de agua
-
1 cdita de vainilla
-
155 g de azúcar refinada
-
170 g de harina de trigo
-
1 cdita de polvo para hornear
-
1 pizca de sal
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piezas
Białko
34 g
Kalorie
8291 kJ /
1974 kcal
Tłuszcz
80 g
Błonnik
5 g
Węglowodany
285 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
REPOSTERÍA
64 Przepisy
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Cupcakes y cake pops de red velvet
2 godz. 30 min
Bizcocho de vainilla
30 min
Betún de vainilla
5 min
Muffins de chocolate invertido
1 godz.
Macarrones con merengue suizo
1 godz. 10 min
Fondant de malvavisco
2 godz. 15 min
Merenguitos
1 godz. 20 min
Cuernitos
4 godz.
Macarrones de chocolate
24 godz.
Macarons
2 godz. 30 min
Glaseado de chocolate
10 min
Blueberry cupcakes
1 godz. 45 min