Urządzenia i Akcesoria
Pionono de Navidad
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz.
16 raciones
Składniki
Bizcocho
-
1 cucharadita de mantequilla
-
5 huevos
-
10 g de miel
-
50 g de azúcar
-
50 g de harina
-
1 pellizco de sal
Relleno y montaje
-
130 - 150 g de lechuga iceberg en 4 trozos regulares
-
500 g de agua
-
3 huevos duros
-
100 g de mayonesa
-
130 - 150 g de jamón cocido en lonchas
-
130 - 150 g de lonchas de queso de sándwich
-
150 de palmitos
-
100 g de tomates cherry en mitades
-
2 pellizcos de sal
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 ración
Sód
1549.9 mg
Białko
14.7 g
Kalorie
999 kJ /
239 kcal
Tłuszcz
12.4 g
Błonnik
7.7 g
Tłuszcz nasycony
3.7 g
Węglowodany
21.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Celebra y disfruta
60 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania
Może spodoba Ci się również...
Pionono de salmón
1 godz. 50 min
Pastafrola de membrillo
2 godz.
Grisinis trenzados
2 godz. 30 min
Pastafrola de naranja
3 godz.
Dulce de batata
45 min
Rogel
2 godz. 20 min
Pionono salado
1 godz. 30 min
Tarta de ricota
4 godz.
Minitartaletas de lemon pie
1 godz. 45 min
Pionono relleno de dulce de leche
50 min
Pastafrola de membrillo
2 godz.
Cuadraditos de limón y amapola
45 min