Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g di panna (min. 30% di grassi)
- 6 g di gelatina in fogli, ammollata in acqua fredda per 10 minuti e poi strizzata
- 300 g di latte di cocco
- 300 g di latte condensato zuccherato
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1294.8 kJ / 309.5 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 30.5 g
- Tłuszcz
- 21.3 g
- Błonnik
- 1.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Salsa al caramello
35 min
Injera (pane eritreo fermentato)
48h 35min
Panna cotta latte e cereali
6 godz. 50 min
Budino al cocco brasiliano
1ч. 30 мин.
Budini al cocco al vapore
40 мин.
Crema Bimby ® al cioccolato fondente
45 min
Torta brulée
11 Std.
Crema di pesche caramellate e cannella
2h 15min
Panna cotta allo yogurt greco e pesche
4h 30min
Mousse al caramello salato
5h 30min
Torta semifreddo all’ananas (senza lattosio)
4 Std. 40 Min
Crema al caramello salato
1 godz. 10 min