Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 dientes de ajo, pelados
- 10 g de aceite de oliva, y un poco más para rociar
- ¼ cditas de comino en polvo, y un poco más para espolvorear
- ¼ cditas de paprika, y un poco más para espolvorear
- 500 g de alubias enlatadas, escurridas
-
500
g de caldo de verduras
lub 500 g de agua con 1 cda de concentrado de caldo de verduras - 100 g de caldo de verduras
- 2 cditas de sal marina, o al gusto
- pimienta negra molida, al gusto
- 20 g de jugo de limón, recién exprimido
- 2 cebollas cambray, cortadas en rebanadas
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 724 kJ / 172 kcal
- Białko
- 9 g
- Węglowodany
- 21 g
- Tłuszcz
- 6 g
- Błonnik
- 7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Paquetes de salmón al estilo mediterráneo con hierbas frescas
40min
Salsa 4 Quesos vegana
10min
Albóndigas (Soutzoukakia) con arroz rojo
1h
Sopa de pera y papa
30min
Empanadas de soja
20 min
Amandine de pistache
2h 30 min
Banh cam (bolitas de ajonjolí rellenas)
1h 20 min
Cheese-cake de tofu
1h 15min
Helado de chocolate (vegano y sin gluten)
8h 10min
Ratatouille
40min
Pastel de chocolate sin gluten
40min
Coctel de chile serrano y mezcal
5min