Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g brânză Gruyère, tăiată bucăți
Prazul
- 1000 g apă
- 800 g praz
- unt, pentru uns
Sosul béchamel
- 50 g făină de hrișcă
- 40 g unt
- 400 g lapte de soia
-
1
priză nucșoară măcinată
lub 1 priză pudră de curry - 4 prize sare fină, sau după gust
- 1 priză piper măcinat, sau după gust
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 1244 kJ / 297 kcal
- Białko
- 16 g
- Węglowodany
- 17 g
- Tłuszcz
- 18 g
- Błonnik
- 6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Musaca de linte
2 Std. 20 Min
Supă cremă de sparanghel, cartofi și praz
30 Min
Sos béchamel
15min
Ratatouille (ghiveci)
40 Min
Polenta cu ratatouille
1 godz. 20 min
Borș rusesc
50min
Pierogi cu varză coaptă
2 godz. 30 min
Conchiglie cu sos de conopidă
35min
Foie gras de rață
72h
Pateu țărănesc
48 godz.
Supă de roșii cu pâine, ruladă de omletă cu spanac și legume la aburi
1h 5min
Tort cu piure de mere
1h 15min