
Urządzenia i Akcesoria
Frango à provençal com batatas e pudim de chocolate
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 50 min
2 doses
Składniki
Pudim
-
ovo1
-
leite120 g
-
leite condensado de chocolate100 g
Frango
-
azeite30 g
-
coxas de frango s/ pele e s/ ossos, cortadas em cubos300 g
-
cebola cortada em pedaços150 g
-
dentes de alho3
-
tomate cortado em pedaços250 g
-
vinho do Porto70 g
-
sal1 pitada de
-
pimenta1 pitada de
-
batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em cubos200 g
Wartości odżywcze na 1 dose
Kalorie
889.4 kcal /
3721 kJ
Białko
38.1 g
Tłuszcz
48.9 g
Węglowodany
66.6 g
Błonnik
5.1 g
Tłuszcz nasycony
13.6 g
Sód
342.6 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

2 em 1
11 Przepisów
Portugalia
Portugalia