
Urządzenia i Akcesoria
Pute mit Rahmkartoffeln und Gemüsemix
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 Portionen
Składniki
-
gelbe Paprika in Stücken300 g
-
Sahne100 g
-
Salz½ TL
-
Pfeffer¼ TL
-
Zucker½ TL
-
Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht1 geh. TL
-
Tomatenmark10 g
-
Kartoffeln, festkochend in Würfeln (ca. 4 cm)400 g
-
Leipziger Allerlei, TK aufgetaut500 g
-
Kräuterbutter30 g
-
Putenmedaillons (à ca. 120 g), mariniert4
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
410 kcal /
1715 kJ
Białko
37 g
Tłuszcz
16 g
Węglowodany
26 g
Błonnik
7.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

THERMOMIX® Magazin 3/2019
43 Przepisy
Niemcy
Niemcy