Urządzenia i Akcesoria
Hackbällchen-Reis-Topf
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 Portionen
Składniki
-
Hackfleisch, gemischt400 g
-
Eier2
-
Toastbrot entrindet, in Würfeln4 Scheiben
-
Salz2 TL
-
Wasser1200 g
-
Basmati-Reis200 g
-
Frischkäse (z. B. Brunch Peperoni), siehe Tipp300 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
37 g
Kalorie
3152 kJ /
753 kcal
Tłuszcz
43 g
Błonnik
1.9 g
Węglowodany
54 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
THERMOMIX® Magazin 3/2020
42 Przepisy
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Nudeln mit Frischkäsesauce
30 Min
Hähnchengulasch mit Frischkäsesauce
30 Min
Hack-Bohnen-Klopse mit Schupfnudeln und Rahmsauce
1 Std.
Hack-Käse-Topf
45 Min
Spaghetti Carbonara
10 Min
Cheese-Makkaroni
30 Min
Meatballs in Tomatensauce
45 Min
Cannelloni à la Jasmin
1 Std.
Makkaroni-Käse-Topf mit Erbsen & Möhren
30 Min
White-Chicken-Pasta
40 Min
Schinken-Käse-Sauce
25 Min
Lasagne satt (Garfield)
1 Std. 30 Min