Hackbällchen-Reis-Topf

Hackbällchen-Reis-Topf

2.5 777 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 Portionen

Składniki

  • Hackfleisch, gemischt
    400 g
  • Eier
    2
  • Toastbrot entrindet, in Würfeln
    4 Scheiben
  • Salz
    2 TL
  • Wasser
    1200 g
  • Basmati-Reis
    200 g
  • Frischkäse (z. B. Brunch Peperoni), siehe Tipp
    300 g

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 Portion

Białko 37 g
Kalorie 3152 kJ / 753 kcal
Tłuszcz 43 g
Błonnik 1.9 g
Węglowodany 54 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...