Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 克 新鮮丁香魚
- 15 克 米酒
- 20 克 低筋麵粉
- 15 克 油
- 15 克 蒜頭
- 20 克 蔥 ,切段(約2公分)
- 5 克 新鮮紅辣椒 ,切圈
- 10 克 純芝麻油
- ⅛ 茶匙 鹽 ,依個人口味調整
- ½ 茶匙 糖
- ¼ 茶匙 白胡椒粉
- Wartości odżywcze
- na 8 人份
- Kalorie
- 2328.1 kJ / 556.9 kcal
- Białko
- 45 g
- Węglowodany
- 26.2 g
- Tłuszcz
- 27.9 g
- Błonnik
- 1.8 g