Urządzenia i Akcesoria
Pain de Campagne (Französisches Landbrot)
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 76 godz.
24 Scheiben
Składniki
Teig
-
Wasser300 g
-
Weizenmehl Type 405250 g
-
frische Hefe15 g
Fertigstellung
-
Öl zum Einfetten
-
Weizenmehl Type 405500 g
-
Wasser150 g
-
frische Hefe15 g
-
Meersalz fein15 g
-
Mehl zum Bearbeiten
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Scheibe
Białko
4 g
Kalorie
461 kJ /
110 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
1.2 g
Węglowodany
23 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Paris, mon Amour!
12 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Ciabattabrötchen
1 godz. 50 min
Weißbrot
1 godz. 50 min
Brötchen
1 godz. 40 min
Toastbrot
16 godz.
Weizen-Buttermilch-Brot
12 godz.
Helles Landbrot
51 godz.
Softes Sandwichbrot
3 godz. 30 min
Tiger-Brot
3 godz.
Italienisches Weißbrot
1 godz. 10 min
Luftige Brötchen
2 godz.
Joghurtbrötchen mit Sesam und Mohn
14 godz.
Baguette Rustica
4 godz. 20 min