Urządzenia i Akcesoria
Creme Brulee de champán
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz.
4 porciones
Składniki
-
60 g de azúcar
-
4 yemas de huevo
-
400 g de crema para batir (30-40% grasa)
-
80 g de champán
-
3 cdas de azúcar morena
-
2 gotas de colorante vegetal comestible (opcjonalnie) rojo
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porción
Sód
79.9 mg
Białko
6.6 g
Kalorie
2378.6 kJ /
568.5 kcal
Tłuszcz
42.6 g
Błonnik
0.2 g
Tłuszcz nasycony
25 g
Węglowodany
38.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tarta de limón y merengue
2 godz. 30 min
Tartas de fresa con pasta filo y queso de cabra
30 min
Bachour: Crème Brûlée con frutas tropicales
5 godz.
Madalenas con chorizo, calabacita y pimiento rojo
35 min
Ponchkes (Suffganiot)
2 godz.
Brulee de arroz y chabacano en cocción lenta TM6
5 godz. 35 min
Crema batida
10 min
Huevos tibios
30 min
Jalea de toronja
13 godz. 45 min
Nigiri sushi
1 godz.
Salsa de fruta (coulis)
10 min
Clafoutis de frutos rojos
1 godz. 30 min