Urządzenia i Akcesoria
Geleia de alho e malagueta
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 5 godz.
600 g
Składniki
-
maçã c/ casca e c/ caroços cortada em pedaços1200 g
-
dentes de alho16
-
malaguetas vermelhas cortadas em pedaços6
-
água900 g
-
Açúcar q.b.
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
13.4 mg
Białko
2 g
Kalorie
560.3 kJ /
133.9 kcal
Tłuszcz
0.6 g
Błonnik
5.6 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
34.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Revista novembro 2018
27 Przepisów
Portugalia
Portugalia
Może spodoba Ci się również...
Chutney de pera e mostarda
45 min
Queijo em conserva
5 min
Bananas da Madeira com molho de caramelo e especiarias
1 godz. 50 min
Cenoura agridoce
1 godz.
Molho béarnaise
15 min
Sopa de cebola gratinada à francesa
5 godz. 30 min
Caldo de galinha
40 min
Caramelos
2 godz.
Molho de ameixa à chinesa
40 min
Pickles de curgete
360 godz.
Chutney de cebola roxa
24 godz.
Molho holandês
10 min