Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 g de tomate maduro frescos cortados en cuartos
- 200 g de cebolla en cuartos
- 3 dientes de ajo
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 cucharadita de azúcar
- 1 cucharadita de sal
- 1 cucharadita de orégano
- 1 - 2 ramitas de albahaca fresca
- Wartości odżywcze
- na 1000 g
- Kalorie
- 3085 kJ / 738 kcal
- Białko
- 12.05 g
- Węglowodany
- 57.5 g
- Tłuszcz
- 51.1 g
- Błonnik
- 14.75 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cocción de alubias
9h 20min
Mermelada de frutas tropicales y fresas del bosque
1h
Las croquetas del Echaurren (Francis Paniego)
12 godz. 50 min
Vinagreta de pimientos
5 Min
Hogaza de centeno
16sa 50 dk
Crema de manzana
1h 30min
Albóndigas de bonito
45 Min
Pastel de cabracho
2 godz. 50 min
Croquetas negras de chipirones
9 Std. 45 Min
Croquetas de mejillones
9h 10min
Cocochas con almejas (País Vasco)
45 Min
Pimientos de piquillo con ajos
15min