
Urządzenia i Akcesoria
Salsa de tomate - MX
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
1000 g
Składniki
-
1000 g de tomate maduro frescos cortados en cuartos
-
200 g de cebolla en cuartos
-
3 dientes de ajo
-
50 g de aceite de oliva virgen extra
-
1 cucharadita de azúcar
-
1 cucharadita de sal
-
1 cucharadita de orégano seco
-
1 - 2 ramitas de albahaca fresca
Wartości odżywcze na 100 g
Kalorie
73.1 kcal /
305.7 kJ
Białko
1.2 g
Tłuszcz
5.2 g
Węglowodany
6.4 g
Błonnik
1.6 g
Tłuszcz nasycony
0.8 g
Sód
238.6 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Dieta
142 Przepisy
Meksyk
Meksyk