Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 gramů pečiva
- 600 - 700 gramů morkových kostí
- 2 vejce
- 1 - 2 špetky nastrouhaného muškátového oříšku
- 2 polévkové lžíce mléka
- ½ čajové lžičky soli
- Wartości odżywcze
- na 1 kus
- Kalorie
- 191.4 kJ / 45.6 kcal
- Białko
- 0.5 g
- Węglowodany
- 1.4 g
- Tłuszcz
- 0.6 g
- Błonnik
- 0.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bramborové knedlíky
50 min
Dušené mrkvové a cuketové tagliatelle
35 Min
Burgery s kuřecím masem, kukuřičnou omáčkou a jalapeños
50 min
Plněná rajčata s fetou
Brak ocen
Květákové kari s limetkou a fazolemi
50 min
Fenyklová focaccia
Brak ocen
Zvěřinové klobásy s pistáciemi
3h 30min
Kakaový moučník z černého piva
55 Min
Dort s vaječným likérem
13 godz. 15 min
Kapusta plněná žampióny s hříbkovou omáčkou (golabki)
1 godz. 30 min
Kluski z makiem - 2015
1 godz. 10 min
Medovník
25h 30 min