Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 gramů mandlí, loupaných
- 300 gramů čerstvého křenu
- 3 vejce, uvařená natvrdo, oloupaná
- 80 gramů majonézy
-
1
polévková lžíce zakysané smetany
lub 1 polévková lžíce bílého jogurtu, hustého - 1 rovná čajová lžička soli
- Wartości odżywcze
- na 1 zavařovací sklenice
- Kalorie
- 2148 kJ / 513 kcal
- Białko
- 13 g
- Węglowodany
- 20.3 g
- Tłuszcz
- 41.3 g
- Błonnik
- 6.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Profiterolky s hráškovým krémem
2h
Tuňákové kuličky
30 min
Ovčí jogurt
14 Std.
Hot curry
5 min
Francouzské máslo Montpellier
Nessuna valutazione
Grilovaný pórek, bylinkové máslo a krambl z chleba
45 min
Nakládané ředkvičky, bylinková emulze a pohankové chipsy
Nessuna valutazione
Velikonoční uzené v chlebovém těstě s uzenou polévkou
2 Std. 45 Min
Pomazánka z pečeného lilku s jogurtem a rukolou
1h 15 min
Sádlo se škvarky a tymiánem
2h 5min
Máslo z vlašských ořechů
25min
Majonéza
5 min