Urządzenia i Akcesoria
Chili-Käse-Dip zu Nachos
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
6 Portionen
Składniki
-
Schalotten20 g
-
Butter30 g
-
Mehl10 g
-
Milch200 g
-
200 g Gouda, mit Sambal Oelek, in StückenGouda mit Chili, in Stücken200 g
-
Paprikapulver, geräuchert¼ TL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
9 g
Kalorie
782 kJ /
187 kcal
Tłuszcz
16 g
Błonnik
0.1 g
Węglowodany
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
THERMOMIX® Magazin 5/2018
45 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Aioli, klassisch
10 min
Kartoffel-Cheddar-Finger mit Schnittlauchdip
50 min
Mexikaner
5 min
Cheese-Makkaroni
30 min
Cheddar-Dip
15 min
Chili-Cheese-Bällchen
40 min
Erdnusssauce (花生酱)
10 min
BBQ-Tomaten-Aufstrich
10 min
Salsa (scharf)
15 min
Knoblauch-Käse-Creme zum Dippen und Überbacken
10 min
Mac and Cheese
1 godz.
Lasagne satt (Garfield)
1 godz. 30 min