Urządzenia i Akcesoria
咖哩筍丁豬肉水餃
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 40 min
30 個
Składniki
-
紅蘿蔔 去皮,切塊(約2公分)80 克
-
薑 切塊(約2公分)30 克
-
油20 克
-
咖哩粉2 茶匙
-
五香粉¼ 茶匙
-
熟竹筍 切小丁(約0.5公分)120 克
-
蔥 切蔥花25 克
-
米酒1 大匙
-
水3 大匙
-
鹽¾ 茶匙
-
糖1 茶匙
-
醬油½ 茶匙
-
豬絞肉300 克
-
水餃皮30 張
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 個
Białko
2.6 g
Kalorie
230.2 kJ /
55.1 kcal
Tłuszcz
2.3 g
Błonnik
0.4 g
Węglowodany
6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
餃子館在我家
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan