Urządzenia i Akcesoria
Lasagne bolognese
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
6 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut in pieces (3 cm)100 - 200 g
Bolognese sauce
-
mixed vegetables (celery stalk, carrots and onions), cut in pieces200 g
-
extra virgin olive oil40 g
-
mixed minced meat (half pork and half beef)800 g
-
dry white wine100 g
-
crushed tomatoes, canned300 g
-
salt to taste1 - 1 ½ tsp
-
ground black pepper to taste½ - 1 tsp
Béchamel sauce
-
milk1000 g
-
butter cut in pieces80 g
-
flour100 g
-
salt1 tsp
-
ground nutmeg1 - 2 pinches
Lasagne assembly
-
butter for greasing and topping
-
dried lasagne pasta approx. 12 sheets (10 cm x 20 cm)250 g
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
50 g
Kalorie
4161 kJ /
994 kcal
Tłuszcz
64 g
Błonnik
4 g
Węglowodany
53 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Meatballs with tomato sauce
45 min
Butter biscuits
50 min
Cauliflower cheese
55 min
Cottage pie
1 godz. 15 min
Bolognese Sauce
1 godz. 15 min
Spaghetti carbonara
40 min
American-style pancakes
40 min
Meatballs with Tomato Sauce
45 min
Lasagne Bolognese
2 godz. 30 min
Cottage Pie
1 godz. 10 min
Shepherd's Pie
1 godz. 40 min
Mac 'n' Cheese
1 godz. 20 min