Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 280 g soy flour
- 50 g rice wine vinegar
- 1500 g water
- ½ tsp sea salt
- Wartości odżywcze
- na 1 Complete recipe
- Kalorie
- 4352.9 kJ / 1036.4 kcal
- Białko
- 139.5 g
- Węglowodany
- 40.9 g
- Tłuszcz
- 24.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.2 g
- Błonnik
- 44.8 g
- Sód
- 1183.7 mg
Alternatywne przepisy
Vegan Aioli Sauce
10 Min
Rye seed loaf
28 Std. 10 Min
Slow cooked chickpeas (TM6)
26 Std. 5 Min
Vanilla cashew yoghurt
24u. 15min
Almond milk
1 godz. 5 min
Flour From Cereal Grains or Pulses
5 Min
Vegan Coconut Yoghurt
12 Std. 15 Min
Oat milk
25 Min
Basic nut butter
30min
Cashew Milk (Metric)
5 Min
Natural yoghurt (mixing bowl method)
11 Std.
Cashew Butter
50min