Urządzenia i Akcesoria
Rustic homemade tofu
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 24 godz. 30 min
600 g
Składniki
-
water1500 g
-
soy flour280 g
-
sea salt½ tsp
-
rice wine vinegar50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 600 g
Sód
1038.1 mg
Białko
96.6 g
Kalorie
5145.5 kJ /
1229.8 kcal
Tłuszcz
58 g
Błonnik
26.9 g
Tłuszcz nasycony
8.4 g
Węglowodany
98.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Corn Tortillas
1 Std. 25 Min
Dashi - Japanese stock
45 Min
Vegan Mozzarella
8 Std. 50 Min
Millet
1 Std. 40 Min
Vegan Coconut Yoghurt
12 Std. 15 Min
Soy Yogurt
11 Std. 30 Min
Burmese chickpea tofu with spicy dipping sauce
1 Std. 30 Min
Chinese-style drinking porridge
25 Min
Soy bread with seeds
3 Std. 50 Min
Persian Frittata (Kuku Sabzi)
50 Min
Rose Harissa
20 Min
He tao zhi ma hu (sweet walnut sesame soup)
35 Min