
Urządzenia i Akcesoria
Embrulhos de salmão e espinafres com arroz de cenoura - TM5
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
6 doses
Składniki
Salmão
-
manteiga100 g
-
pepino cortado em pedaços100 g
-
limão (raspa e sumo)½
-
salsa10 g
-
iogurte grego120 g
-
azeite35 g
-
dente de alho1
-
espinafres descongelados bem espremidos600 g
-
sal mais q.b. p/ temperar½ c. chá de
-
Pimenta q.b.
-
queijo feta esfarelado100 g
-
massa filo12 folhas de
-
filetes de salmão (650 g aprox.)6
Arroz
-
azeite35 g
-
dentes de alho2
-
cenoura cortada em pedaços150 g
-
salsa10 g
-
água1200 g
-
sal1 c. chá de
-
arroz agulha350 g
-
folha de louro1
Wartości odżywcze na 1 dose
Kalorie
992 kcal /
4146 kJ
Białko
34 g
Tłuszcz
55 g
Węglowodany
87 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Revista Setembro 2018
31 Przepisów
Portugalia
Portugalia