Urządzenia i Akcesoria
筊白筍啤酒漬
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 24 godz. 30 min
2 人份
Składniki
-
水700 克
-
筊白筍 切段 (約6公分)250 克
-
啤酒150 克
-
糖2 大匙
-
鹽½ 大匙
-
昆布 泡水,切條(約4公分)10 克
-
小黃瓜 切段(約6公分)120 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
2 g
Kalorie
488.5 kJ /
117 kcal
Tłuszcz
0.5 g
Błonnik
2.5 g
Węglowodany
22.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
開胃醃漬小菜
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan