Urządzenia i Akcesoria
冰梅壽司薑
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 24 godz. 35 min
4 人份
Składniki
-
水400 克
-
嫩薑 切薄片(約0.2公分)200 克
-
醋140 克
-
鹽1 茶匙
-
二砂糖30 克
-
去核酸梅乾3 顆
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
1.5 g
Kalorie
266.5 kJ /
67.5 kcal
Tłuszcz
0.5 g
Błonnik
1.8 g
Węglowodany
15.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
開胃醃漬小菜
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan