Urządzenia i Akcesoria
香檸漬洋蔥
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 24 godz. 30 min
2 人份
Składniki
-
水400 克
-
紫洋蔥 切條(約0.5公分)200 克
-
白醋50 克
-
糖20 克
-
乾月桂葉1 片
-
鹽⅛ 茶匙
-
檸檬 切半圓片(約0.3公分)30 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
1 g
Kalorie
354 kJ /
85 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
1.5 g
Węglowodany
21 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
開胃醃漬小菜
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan