Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2000 g de agua
- 450 g de betabel, pelado y cortado en cubos de 2 cm
- ½ cdita de sal fina
- 1 cda de azúcar
- 135 g de mantequilla sin sal
- 120 g de crema para batir (30-40% grasa)
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1553 kJ / 369.8 kcal
- Białko
- 3.5 g
- Węglowodany
- 17.2 g
- Tłuszcz
- 33.5 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sopa de brócoli
15 Min
Papas o camotes al vapor (200-600 g) en cestillo
30 Min
Papas o camotes, en cubos al vapor (700-1000 g) en Varoma
40min
Ensalada de betabel
1h 10min
Puré de coliflor
25 Min
Betabeles con alioli de cilantro
55 Min
Sopa de calabacitas
40min
Puré de camote
40min
Calabacitas al vapor (200-500 g) en cestillo
20 Min
Puré de papas
50 Min
Puré de papa
50 Min
Puré de papa y camote con chile morita
45min