Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2000 g de agua
- 450 g de betabel, pelado y cortado en cubos de 2 cm
- ½ cdita de sal fina
- 1 cda de azúcar
- 135 g de mantequilla sin sal
- 120 g de crema para batir (30-40% grasa)
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1553 kJ / 369.8 kcal
- Białko
- 3.5 g
- Węglowodany
- 17.2 g
- Tłuszcz
- 33.5 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Papas o camotes al vapor (200-600 g) en cestillo
30min
Puré de camote
40min
Puré de papa y camote con chile morita
45min
Espárragos con mantequilla balsámica
35min
Papas cambray al vapor (300-600 g) en cestillo
35min
Espárragos al vapor (800 g) en Varoma
40min
Ejotes almendrados
30min
Papas o camotes, en cubos al vapor (700-1000 g) en Varoma
40min
Betabeles con alioli de cilantro
55min
Ensalada de betabel
1 Std. 10 Min
Calabacitas al vapor (600-800 g) en Varoma
30min
Chicharos al vapor (200-500 g) en cestillo
20min