Panna cotta a la crema de whisky

Panna cotta a la crema de whisky

4.3 23 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 45 min
6 raciones

Składniki

  • 4 hojas de gelatina
  • 320 g de nata (35% de grasa)
  • 50 g de azúcar
  • 80 g de chocolate negro para postres
  • 100 g de queso cremoso
  • 120 g de requesón
  • 80 g de crema de whisky

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 378 kcal / 1580 kJ
Białko 8.51 g
Tłuszcz 29.07 g
Węglowodany 19.6 g
Błonnik 1.66 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...