Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 hojas de gelatina
- 320 g de nata (35% de grasa)
- 50 g de azúcar
- 80 g de chocolate negro para postres
- 100 g de queso cremoso
- 120 g de requesón
- 80 g de crema de whisky
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1580 kJ / 378 kcal
- Białko
- 8.51 g
- Węglowodany
- 19.6 g
- Tłuszcz
- 29.07 g
- Błonnik
- 1.66 g
Alternatywne przepisy
Panna cotta de melocotón con frutos rojos (sin lactosa)
4h 15min
Flan de chocolate blanco
12 Std. 20 Min
Pasteles de nubes con coco y pistachos
5sa 20 dk
Candy corn pudding
1 godz. 50 min
Blanco y negro de requesón
1 Std. 30 Min
Mousse de crema de orujo
2 Std.
Panna cotta de turrón de Jijona
3h 10min
Panna cotta de arándanos
6j 20 menit
Cheesecake de chocolate y café
3 Std. 20 Min
Tarta mousse de limón
4h 30min
Brownie flan
5h 15min
Tarta de queso marmolada
4h 30min