Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 hojas de gelatina
- 320 g de nata (35% de grasa)
- 50 g de azúcar
- 80 g de chocolate negro para postres
- 100 g de queso cremoso
- 120 g de requesón
- 80 g de crema de whisky
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1580 kJ / 378 kcal
- Białko
- 8.51 g
- Węglowodany
- 19.6 g
- Tłuszcz
- 29.07 g
- Błonnik
- 1.66 g
Alternatywne przepisy
Semifrío de nata con piñones y pistachos
6h
Trufas de naranja
15h 15min
Panna cotta
6 Std. 10 Min
Tarta mousse de limón
4h 30 min
Panna cotta de turrón de Jijona
3h 10min
Blanco y negro de requesón
1h 30min
Mousse de crema de orujo
2 Std.
Vasitos de mascarpone con muesli crujiente y chocolate
30 min.
Panna cotta de melocotón con frutos rojos (sin lactosa)
4 Std. 15 Min
Vasitos de mandarina y chocolate
40 min.
Pastel de queso y crema pastelera a la canela
3 Std. 20 Min
Tarta de queso marmolada
4h 30 min