Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Brotteig
- 220 g Milch
- 1 Würfel Hefe (40 g)
- 40 g Zucker
- 40 g Butter
- 40 g Olivenöl
- 1 Ei
- 500 g Mehl
- ½ TL Salz
Füllung und Fertigstellung
- Olivenöl zum Einfetten
- 100 g Oliven, grün, entsteint
- 100 g Cherry-Tomaten, halbiert
- 50 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft
- 100 g Serrano-Schinken, in Scheiben
- 100 g Pecorino, in Würfeln (2 cm)
- Wartości odżywcze
- na 1 Stücke
- Kalorie
- 2066 kJ / 494 kcal
- Białko
- 17 g
- Węglowodany
- 56 g
- Tłuszcz
- 22 g
- Błonnik
- 3.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mediterrane Baguettes
1 godz. 30 min
Kräuterfaltenbrot
1 godz. 20 min
Bärlauch-Tomaten-Schnecken
2 Std.
Monkey Bread
3 Std.
Brotkranz mit Pesto, Eiern und Schinken
2h 30 min
Herzhafte Bonbons
40 Min
Tomato Rolls
2h 50min
Pesto-Schleifen
2 godz. 40 min
Teigtaschen mit Fetakäse
1 Std.
Flammkuchen, klassisch
1 Std.
Kräuter-Zupfbrot
2 Std. 20 Min
Pfannkuchenröllchen mit zwei Füllungen
8h