Urządzenia i Akcesoria
Papas a la francesa TM6
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
5 porción
Składniki
-
900 g de papa, harinosa grandes
-
625 g de agua
-
40 g de aceite vegetal40 g de aceite de oliva extra virgen
-
2 cditas de sal rosa del himalaya
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porción
Sód
171 mg
Białko
2 g
Kalorie
653 kJ /
156 kcal
Tłuszcz
8 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
600 g
Węglowodany
21 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
ROCKSTARS®
19 Przepisów
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Papas cambray al vapor (700-1200 g) en Varoma
45 min
Papas o camotes al vapor (200-600 g) en cestillo
30 min
Papas cambray al vapor (300-600 g) en cestillo
35 min
Arroz blanco con verduras
40 min
Arroz primavera
40 min
Chocolate caliente
15 min
Espárragos con mantequilla balsámica
35 min
Hamburguesas
40 min
Manojos de ejotes y papas al vapor
55 min
Papas rostizadas TM6
1 godz. 15 min
Puré de papa y poro
40 min
Puré de papa
50 min