Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 900 g de papa, harinosa, grandes
- 625 g de agua
-
40
g de aceite de oliva extra virgen
lub 40 g de aceite vegetal - 2 cditas de sal rosa del himalaya
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 653 kJ / 156 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 21 g
- Tłuszcz
- 8 g
- Tłuszcz nasycony
- 600 g
- Błonnik
- 2 g
- Sód
- 171 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Papas rostizadas TM6
1 Std. 15 Min
Papas o camotes al vapor (200-600 g) en cestillo
30 Min
Espaguetti con albóndigas
55min
Papas cambray al vapor (300-600 g) en cestillo
35 Min
Ensalada cremosa de papas
40 Min
Puré de papa y poro
40 Min
Puré de betabel
1 Std.
Papas al horno
1 Std.
Papas duquesas (Pommes Duchesse)
1 Std.
Papa rellena de chorizo vegetariano
1 Std. 15 Min
Papas cambray al vapor (700-1200 g) en Varoma
45 Min
Papas al horno con mayonesa de limón y romero
30 Min