Urządzenia i Akcesoria
Cocción de garbanzos
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 12 godz. 55 min
1 porción
Składniki
-
300 g de garbanzos secos hidratados en agua por 12 horas
-
1300 g de agua
-
1 ½ cdita de sal fina
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porción
Białko
61 g
Kalorie
4699 kJ /
1119 kcal
Tłuszcz
19 g
Błonnik
15 g
Węglowodany
183 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
SÓLO CON THERMOMIX
62 Przepisy
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Papas o camotes, en cubos al vapor (700-1000 g) en Varoma
40 Min
Papas cambray al vapor (700-1200 g) en Varoma
45 Min
Espárragos al vapor (800 g) en Varoma
40 Min
Brócoli al vapor (400 g) en Varoma
25 Min
Coliflor al vapor (400-900 g) en Varoma
30 Min
Ejotes al vapor (200-300 g) en cestillo
25 Min
Papas o camotes al vapor (200-600 g) en cestillo
30 Min
Papas cambray al vapor (300-600 g) en cestillo
35 Min
Alubias en cocción lenta TM6
14 Std. 40 Min
Garbanzos en cocción lenta TM6
14 Std. 40 Min
Cocción de pasta
20 Min
Lentejas marinadas
35 Min