香菜椰汁蝦

香菜椰汁蝦

4.0 1 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 人份

Składniki

  • 椰子油
    5 克
  • 切片
    10 克
  • 檸檬葉
    4 片
  • 香茅 略拍,切段
    1 支
  • 新鮮紅辣椒 切段(約1公分)
    15 克
  • 南瓜 切片(約0.5公分)
    80 克
  • 椰奶
    100 克
  • 100 克
  • 1 茶匙
  • 魚露
    1 茶匙
  • 蘆筍 切段(約4公分)
    80 克
  • 草蝦 剪去鬚腳和腸泥
    300 克
  • 香菜 少許
  • 檸檬汁 少許

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 8.6 g
Kalorie 507.8 kJ / 121.5 kcal
Tłuszcz 7.4 g
Błonnik 1.2 g
Węglowodany 6.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...