Urządzenia i Akcesoria
香菜椰汁蝦
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 人份
Składniki
-
椰子油5 克
-
薑 切片10 克
-
檸檬葉4 片
-
香茅 略拍,切段1 支
-
新鮮紅辣椒 切段(約1公分)15 克
-
南瓜 切片(約0.5公分)80 克
-
椰奶100 克
-
水100 克
-
糖1 茶匙
-
魚露1 茶匙
-
蘆筍 切段(約4公分)80 克
-
草蝦 剪去鬚腳和腸泥300 克
-
香菜 少許
-
檸檬汁 少許
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
8.6 g
Kalorie
507.8 kJ /
121.5 kcal
Tłuszcz
7.4 g
Błonnik
1.2 g
Węglowodany
6.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
30分鐘快煮餐
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan