Urządzenia i Akcesoria
白果啤酒雞湯
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 人份
Składniki
-
薑 切片10 克
-
熟白果100 克
-
帶皮帶骨雞腿肉 切塊(約4公分),先以滾水川燙去血水400 克
-
啤酒200 克
-
水500 克
-
雪白菇 (白精靈菇)100 克
-
美極鮮味露1 茶匙
-
鹽¼ 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
20.3 g
Kalorie
924.8 kJ /
221.2 kcal
Tłuszcz
9.1 g
Błonnik
1.5 g
Węglowodany
11 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
30分鐘快煮餐
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan