Urządzenia i Akcesoria
Pumpkin Soup
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
oil10 g
-
fresh root ginger cut in round slices (2 mm)10 g
-
pumpkin flesh cut in pieces400 g
-
potatoes cut in pieces100 g
-
raw cashew nuts50 g
-
fine sea salt plus extra to taste½ tsp
-
ground white pepper2 pinches
-
water750 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
4 g
Kalorie
592 kJ /
141 kcal
Tłuszcz
9 g
Błonnik
2.9 g
Węglowodany
12 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chickpea Soup with Spinach
40 min
Asparagus cream soup
30 min
Pumpkin soup
35 min
Creamy Tomato Soup
25 min
Apple tart
1 godz.
Sponge Cake
1 godz. 50 min
Rice pudding
1 godz.
Baked spinach and eggs
35 min
Indian-style Fish with Yoghurt Sauce, Potatoes and Vegetables
1 godz.
Broccoli And Blue Cheese Soup
25 min
Roasted Pumpkin Soup with Orange
45 min
Cream of Vegetable Soup
15 min