Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 sprigs fresh coriander, leaves only
- 6 garlic cloves
- 1 - 2 fresh red chillies, cut in pieces, to taste
- 1 tsp sugar
- 2 Tbsp lime juice
- 2 Tbsp fish sauce
- 100 g liquid fish stock
- 1 sea bass (approx. 500 g), gutted, scaled, belly cut open
- 1 tsp fine sea salt
- 30 g rice wine
- 500 g water
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 510 kJ / 122 kcal
- Białko
- 24 g
- Węglowodany
- 4 g
- Tłuszcz
- 0.8 g
- Błonnik
- 0.3 g
Alternatywne przepisy
Curry Fish
35 Min
Nasi Kampung (Kampung-style fried rice)
20min
Tom Ga Khai (Thai Coconut Milk Chicken), Steamed Clams With Garlic And Thai Curry Fish Custard
1 godz. 40 min
Creamy Mushroom Soup
20min
Marinated White Fish Fillets with Chermoula Sauce and Couscous Salad
1 Std. 20 Min
Hainan Chicken Rice, Vegetable Soup, Steamed Egg
1 Std. 25 Min
Thai Steamed Fish With Lime
30min
Thai Style Fried Mee Hoon
30min
Steamed Fish
30min
Steamed Whole Fish
45min
Hot and Sour Prawn Soup
15 Min
Honey and Soy Cod with Rice and Vegetables
55 Min