Steamed Sea Bass with Lime Sauce
TM5 TM6

Steamed Sea Bass with Lime Sauce

4.6 (49 ocen)

Składniki

  • 2 sprigs fresh coriander, leaves only
  • 6 garlic cloves
  • 1 - 2 fresh red chillies, cut in pieces, to taste
  • 1 tsp sugar
  • 2 Tbsp lime juice
  • 2 Tbsp fish sauce
  • 100 g liquid fish stock
  • 1 sea bass (approx. 500 g), gutted, scaled, belly cut open
  • 1 tsp fine sea salt
  • 30 g rice wine
  • 500 g water

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
510 kJ / 122 kcal
Białko
24 g
Węglowodany
4 g
Tłuszcz
0.8 g
Błonnik
0.3 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy