Urządzenia i Akcesoria
Steamed Sea Bass with Lime Sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
fresh coriander leaves only2 sprigs
-
garlic cloves6
-
fresh red chillies cut in pieces, to taste1 - 2
-
sugar1 tsp
-
lime juice2 Tbsp
-
fish sauce2 Tbsp
-
liquid fish stock100 g
-
sea bass (approx. 500 g), gutted, scaled, belly cut open1
-
fine sea salt1 tsp
-
rice wine30 g
-
water500 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
24 g
Kalorie
510 kJ /
122 kcal
Tłuszcz
0.8 g
Błonnik
0.3 g
Węglowodany
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Seafood Laksa
25min
Squid with Ginger and Soy
40min
Marinated White Fish Fillets with Chermoula Sauce and Couscous Salad
1h 20min
Stir-fried Vegetables
10min
Hainan Chicken Rice, Vegetable Soup, Steamed Egg
1h 25min
Curry Fish
35min
Sambal Petai Prawns
20min
Steamed Fish
30min
Kalguksu (Chicken Noodle Soup)
1h 15min
Sweet And Sour Prawns
25min
Hot and Sour Prawn Soup
15min
Thai Steamed Fish With Lime
30min