Urządzenia i Akcesoria
Steamed Sea Bass with Lime Sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
fresh coriander leaves only2 sprigs
-
garlic cloves6
-
fresh red chillies cut in pieces, to taste1 - 2
-
sugar1 tsp
-
lime juice2 Tbsp
-
fish sauce2 Tbsp
-
liquid fish stock100 g
-
sea bass (approx. 500 g), gutted, scaled, belly cut open1
-
fine sea salt1 tsp
-
rice wine30 g
-
water500 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
24 g
Kalorie
510 kJ /
122 kcal
Tłuszcz
0.8 g
Błonnik
0.3 g
Węglowodany
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Curry Chicken
1 godz.
Hainan Chicken Rice, Vegetable Soup, Steamed Egg
1 godz. 25 min
Sambal Petai Prawns
20 min
Squid with Ginger and Soy
40 min
Creamy Mushroom Soup
20 min
Stir-fried Vegetables
10 min
Steamed Fish
30 min
Curry Fish
35 min
Green Curry Chicken
55 min
Nyonya Steamed Fish
45 min
Nyonya Chicken Rendang
45 min
Thai Steamed Fish With Lime
30 min