Urządzenia i Akcesoria
Sea Vegetable Stew
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
5 portions
Składniki
-
circular kelp head (opcjonalnie)3 tbsp
-
dried Japanese kelp (kombu) cut in squares (2 cm x 2 cm), rinsed10 g
-
dried shiitake mushrooms rinsed, soaked to soften for 30 minutes6
-
white radish peeled, cut in chunks (2 cm)300 g
-
fresh ginger peeled4 slices
-
1 dried chillifresh red chilli1
-
cold pressed sesame oil2 tbsp
-
3-booster powder (see tip)2 tbsp
-
sea salt¼ tsp
-
light soy sauce2 tbsp
-
blackstrap molasses1 tbsp
-
water200 g
-
molasses powder1 tsp
-
balsamic vinegar1 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
1 g
Kalorie
414 kJ /
99 kcal
Tłuszcz
5 g
Błonnik
4 g
Węglowodany
12 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Everyday Vegan
12 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Lap Mei Fun (Chinese Waxed Meat Rice)
1 godz.
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25 min
Pork Ball Soup With Cabbage
25 min
Chawanmushi
1 godz. 15 min
Steamed Pork Patty with Salted Egg
35 min
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1 godz. 5 min
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3 godz. 10 min
Stir-fried vegetables
10 min
Moonlight Over the Lotus Pond (Stir Fried Vegetable Mix with Prawns)
30 min
Summer seafood soup
45 min
Tomato-egg soup
20 min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 min