Urządzenia i Akcesoria
Sea Vegetable Stew
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
5 portions
Składniki
-
circular kelp head (opcjonalnie)3 tbsp
-
dried Japanese kelp (kombu) cut in squares (2 cm x 2 cm), rinsed10 g
-
dried shiitake mushrooms rinsed, soaked to soften for 30 minutes6
-
white radish peeled, cut in chunks (2 cm)300 g
-
fresh ginger peeled4 slices
-
1 dried chillifresh red chilli1
-
cold pressed sesame oil2 tbsp
-
3-booster powder (see tip)2 tbsp
-
sea salt¼ tsp
-
light soy sauce2 tbsp
-
blackstrap molasses1 tbsp
-
water200 g
-
molasses powder1 tsp
-
balsamic vinegar1 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
1 g
Kalorie
414 kJ /
99 kcal
Tłuszcz
5 g
Błonnik
4 g
Węglowodany
12 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Everyday Vegan
12 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Homemade Soy Milk
35 min
Sugarcane Water Chestnut Drink
50 min
Ikan Bilis Seasoning Powder
40 min
Foochow Nourishing Chicken Soup
1 godz. 20 min
Mee Siam (Spicy Siamese Noodles)
30 min
Homemade Pandan Kaya
55 min
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1 godz. 5 min
Teochew Seafood Porridge
45 min
White Radish Pork Rib Soup
3 godz.
Lotus Root Peanut Pork Rib Soup
1 godz. 20 min
Chicken porridge with century egg
30 min
Tomato-egg soup
20 min