Domates Soslu ve Enginarlı Cannelloni

Domates Soslu ve Enginarlı Cannelloni

5.0 2 rating
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
4 porsiyon

Składniki

  • Parmesan peyniri parçalara bölünmüş (2-3 cm)
    140 g
  • tütsülenmiş peynir (örn. tütsülenmiş scamorza, tütsülenmiş Edam peyniri), parçalara bölünmüş (4-5 cm)
    200 g
Dolgu
  • sızma zeytinyağı yağlamak için ekstra zeytinyağı
    20 g
  • taze ricotta peyniri
    100 g
  • diş sarımsak
    1
  • sızma zeytinyağı
    20 g
  • taze enginar kalbi
    300 g
    300 g enginar kalbi, konserve, süzdürülmüş
  • beyaz şarap
    100 g
  • ricotta peyniri
    100 g
  • yumurta
    2
  • tuz
    1 tk
  • toz karabiber
    2 tutam
  • kuru cannelloni (yakl. 180 g) (bk.öneriler)
    16 adet
Domates sosu
  • sap kereviz parçalara bölünmüş
    40 g
  • soğan
    30 g
  • havuç parçalara bölünmüş (3 cm)
    40 g
  • diş sarımsak
    1
  • konserve domates
    400 g
    400 g olgun domates, parçalara bölünmüş (3-4 cm)
  • su
    250 g
  • şeker
    1 tutam
  • tuz
    1 tk
  • toz karabiber
    1 tutam

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 porsiyon

Białko 39 g
Kalorie 2997 kJ / 715 kcal
Tłuszcz 39 g
Węglowodany 40 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...