Urządzenia i Akcesoria
Çavdarlı Yassı Ekmek
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
8 adet
Składniki
-
yulaf ezmesi70 g
-
su500 g
-
2 tk kuru mayataze maya ufalanmış20 g
-
bal2 yk
-
ayçiçek yağı yağlamak için ekstra ayçiçek yağı100 g
-
çavdar unu200 g
-
ekmek unu unlamak için ekstra un380 g
-
tuz1 ½ tk
-
rezene tohumu, kurutulmuş (opcjonalnie)½ - 1 tk
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 adet
Białko
9 g
Kalorie
1738 kJ /
415 kcal
Tłuszcz
14 g
Błonnik
4.8 g
Węglowodany
61 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Lezzetli Ekmekler
10 Przepisów
Turcja
Turcja
Może spodoba Ci się również...
Sebzeli Galette
1 godz. 30 min
Tam Buğdaylı ve Bademli Buharda Ekmek
2 godz.
Bademli Yoğurtlu Ekmek
1 godz. 20 min
Karabuğday ve Siyez Buğdaylı Ekmek Topları
2 godz. 30 min
Buharda Tahıllı Ekmek
2 godz.
Glütensiz Ekmek
1 godz. 45 min
Köy Ekmeği
2 godz.
Ay Çekirdekli Tam Buğday Ekmeği
5 godz.
Bol Çekirdekli Çavdar Ekmeği (Düşük Glisemik İndeksli)
1 godz. 50 min
Keten Tohumlu ve Susamlı Pratik Ekmek
1 godz. 35 min
Tencerede Pratik Ekmek
2 godz. 20 min
Patatesli Pratik Ekmek
12 godz.