Urządzenia i Akcesoria
Fermente Kırmızı Soğan
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 96 godz.
500 g
Składniki
-
kırmızı soğan dilimlenmiş (yaklaşık 1 mm)500 g
-
10 g Himalaya tuzudeniz tuzu10 g
-
su250 g
-
limon suyu30 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 500 g
Sód
1.2 mg
Białko
6 g
Kalorie
836 kJ /
200 kcal
Tłuszcz
1 g
Błonnik
9 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
47 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sicilya Usulü Arançini
3 godz. 50 min
Tempura Sebzeler
40 min
Café de Paris Tereyağlı Bonfile
45 min
Parmesanlı Bezelye Ezmesi
15 min
Sabayon Soslu Elma
40 min
Sebzeli ve Kırmızı Şarap Soslu Bonfile
45 min
Sicilya Usulü Jumbo Karides Salatası
40 min
Miso Çorbası, Sakeli Deniz Ürünleri ve Pilav
1 godz. 10 min
Bulgurlu maydanoz salatası
25 min
Fırında Parmesan Kıtırlı Somon ve Sebzeler, Limonlu Krema Sos
1 godz.
Hollandez sos
20 min
İşkembe Çorbası
1 godz. 20 min