Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
400
g leite de coco
lub 400 g bebida vegetal - 100 g chocolate p/ culinária (70% cacau) partido em pedaços
- Mel q.b. (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 dose
- Kalorie
- 2535 kJ / 607 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 35 g
- Tłuszcz
- 48 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Chocolate quente de avelã
10 min
Chocolate quente dos Incas
40min
Batido energético de banana e chocolate
5 min
Affogato de chocolate
10 min
Batido de manteiga de amendoim
15min
Chocolate quente
10 min
Chocolate fantasia
2h 10min
Café de baunilha e aveia
5 min
Batido de chocolate
6 Min
Batido de cacau
5 min
Temperar chocolate
15min
Bebida de aveia
5 min