Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g avelã torrada
- 200 g chocolate p/ culinária (70% cacau)
- 50 g manteiga c/ sal
- 50 g óleo de coco
- 50 g mel
- Wartości odżywcze
- na 400 g
- Kalorie
- 15056 kJ / 3602 kcal
- Białko
- 46 g
- Węglowodany
- 142 g
- Tłuszcz
- 317 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pasta de amêndoa
5 Min
Crackers de sésamo
20 Min
Waffles vegan com molho de chocolate
30 Min
Chocolate com frutos secos
1h 5min
Granola
25 Min
Granola de chocolate e amêndoa
1 Std.
Mel de tâmaras
35 Min
Mix de farinha para doces sem glúten
10min
Granola para os mais novos
1 Std.
Creme de avelã e chocolate
10min
Manteiga de amendoim em dois tamanhos
5 Min
Manteiga de amêndoa
5 Min