Urządzenia i Akcesoria
Eierstich
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
4 Portionen
Składniki
-
120 g SahneMilch120 g
-
Salz½ TL
-
Muskat1 Prise
-
Eier4
-
Wasser500 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
7 g
Kalorie
551 kJ /
132 kcal
Tłuszcz
11 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
We call it Klassiker
19 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Salatsauce Sylter Art
48 godz.
Spargelsuppe aus Spargelschalen
40 min
Reibekuchen
45 min
Sauce Hollandaise
15 min
Welfencreme (Welfenspeise)
2 godz. 30 min
Bremer Labskaus
1 godz. 20 min
Sylter-Sahne-Dressing
10 min
Fliederbeersuppe mit Grießklößchen
1 godz.
Butterkuchen mit Hefe
1 godz. 35 min
Eierstich (Suppeneinlage)
15 min
Labskaus
50 min
Kartoffelklöße
25 godz.