Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
120
g Milch
lub 120 g Sahne - ½ TL Salz
- 1 Prise Muskat
- 4 Eier
- 500 g Wasser
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 551 kJ / 132 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 2 g
- Tłuszcz
- 11 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Eierstich (Suppeneinlage)
15 min
Westfälische Erbsensuppe
4h
Reibekuchen
45min
Sauce Hollandaise
15 min
Remoulade
10 min
Stielmus-Untereinander
50min
Markklößchen (Suppeneinlage)
25 menit
Welfencreme (Welfenspeise)
2 godz. 30 min
Sylter-Sahne-Dressing
10 min
Salatsauce Sylter Art
48 godz.
Schnelle Sauce Hollandaise
10 min
Spargelsuppe aus Spargelschalen
40min