Urządzenia i Akcesoria
茄汁黑橄欖燉石斑
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
2 人份
Składniki
-
石斑魚片200 克
-
鹽½ 茶匙
-
白酒50 克
-
紫洋蔥 切塊(約2公分)200 克
-
蒜頭10 克
-
培根 切條(約1公分)40 克
-
罐頭番茄400 克
-
新鮮毛豆仁100 克
-
黑糖1 茶匙
-
黑橄欖 切片(約0.5公分)10 克
-
新鮮羅勒葉 少許
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
31.8 g
Kalorie
1690 kJ /
404.2 kcal
Tłuszcz
20.3 g
Błonnik
7.6 g
Węglowodany
29 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
運動後補給
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan