茄汁黑橄欖燉石斑

茄汁黑橄欖燉石斑

5.0 1 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
2 人份

Składniki

  • 石斑魚片
    200 克
  • ½ 茶匙
  • 白酒
    50 克
  • 紫洋蔥 切塊(約2公分)
    200 克
  • 蒜頭
    10 克
  • 培根 切條(約1公分)
    40 克
  • 罐頭番茄
    400 克
  • 新鮮毛豆仁
    100 克
  • 黑糖
    1 茶匙
  • 黑橄欖 切片(約0.5公分)
    10 克
  • 新鮮羅勒葉 少許

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 31.8 g
Kalorie 1690 kJ / 404.2 kcal
Tłuszcz 20.3 g
Błonnik 7.6 g
Węglowodany 29 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...