Urządzenia i Akcesoria
Quenelles met waterkerssaus
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 2 godz. 45 min
4 porties
Składniki
Quenelles
-
witte visfilet, zonder vel in stukken375 g
-
zout1 tl
-
gemalen witte peper¼ tl
-
gemalen nootmuskaat½ tl
-
ongezouten boter in blokjes100 g
Panade
-
ongezouten boter in blokjes30 g
-
melk100 g
-
bloem50 g
-
ei, medium (53-63 g)1
-
eierdooier1
-
eiwitten2
-
water600 g
Saus
-
maïzena (zetmeel)1 el
-
lichte room (ong. 18% vet)100 g
-
sjalotten gehalveerd2
-
boter in blokjes30 g
-
waterkers150 g
-
kippenbouillonpasta1 el
-
water200 g
-
volle yoghurt100 g
-
citroen enkel het sap½
-
gemalen zwarte peper naar smaak
-
waterkers als garnering
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
27 g
Kalorie
2502 kJ /
598 kcal
Tłuszcz
46 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
20 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Ontvangen & genieten
9 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Turkse moussaka
1 godz. 10 min
Bearnaisesaus
15 min
Hollandaisesaus
15 min
Basis karamel
25 min
Filet mignon met gepeperde Parmezaanse saus en Roquefort-aardappelen
50 min
Sous-vide aardbeien met witte chocolade mousse
2 godz.
Lamslende met roze pepersaus
45 min
Zwarte woud kerstbuche
1 godz. 30 min
Kip- en aspergetaartjes
1 godz. 35 min
Hollandaisesaus
15 min
Vleesgehaktbrood met champignons
1 godz. 5 min
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25 min