Urządzenia i Akcesoria
Meergranenpizza met brie, Serranoham en vijgen confituur
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 35 min
6 stuks
Składniki
Meergranenpizza
-
water465 g
-
verse gist5 g
-
bruine suiker1 tl
-
meergranenbloem350 g
-
extra vergine olijfolie1 el
-
zout en iets meer om te bestrooien1 theelepel
-
citroensap20 g
-
tomaten passata200 g
-
gedroogde oregano om te bestrooien
-
brie kaas in plakjes250 g
-
Serranoham in plakjes80 g
-
vijgen confituur50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 stuk
Sód
636.7 mg
Białko
19.3 g
Kalorie
1831.2 kJ /
437.7 kcal
Tłuszcz
15.7 g
Błonnik
2.5 g
Tłuszcz nasycony
8 g
Węglowodany
54.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Pizza Gourmet
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Groentetaart met korst van kikkererwtenmeel
Brak ocen
Kalfsgebraad met rucola-basilicum pesto en zonnige groenten
Brak ocen
Aardbeien- en chocoladetaart
3 godz.
Saltimbocca met groenten en risotto Milanese
Brak ocen
Aardappelnestjes met crème fraîche en gerookte zalm
2 godz. 40 min
Advocaat
10 min
Rundvleesgehaktballen in tomatensaus
10 min
Vanille-ijs sandwiches
13 godz. 25 min
Hartige taart met tonijn, eieren en kappertjes
1 godz.
Volkoren Paasbrood met eieren en gerookte forelfilets
1 godz. 45 min
Heerlijke herfstdressing
Brak ocen
Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree
35 min