Urządzenia i Akcesoria
Scones
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
30 unidades
Składniki
-
500 g de harina de repostería (y un poco más para espolvorear)
-
2 sobres de polvo de hornear
-
1 pellizco de sal
-
80 g de azúcar
-
150 g de mantequilla fría (en trozos pequeños)
-
250 g de leche fría
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 unidad
Białko
2.1 g
Kalorie
463 kJ /
111 kcal
Tłuszcz
4.68 g
Błonnik
0.66 g
Węglowodany
15.05 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Crumble clásico
2 godz. 30 min
Masa quebrada
5 min
Masa sablé
1 godz. 50 min
Pan de leche
2 godz. 20 min
Ñoquis de patata
50 min
Pascualina
1 godz. 45 min
Masa sablé con cacao
1 godz.
Gnocchis a la romana
45 min
Torta Rogel
2 godz. 20 min
Crumble de manzana y frambuesas
1 godz. 15 min
Quiche de cebolla
1 godz.
Cake de limón con glaseado blanco
1 godz. 15 min