Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g de harina de repostería (y un poco más para espolvorear)
- 200 g de maicena
- 200 g de mantequilla en trozos (a temperatura ambiente)
- 200 g de azúcar
- 2 huevos
- 2 yemas de huevo
- 1 sobre de levadura química en polvo
- 400 g de dulce de leche
- 100 g de coco rallado
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 600 kJ / 144 kcal
- Białko
- 2.6 g
- Węglowodany
- 18.2 g
- Tłuszcz
- 6.7 g
- Błonnik
- 0.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pastafrola de membrillo
2óra
Merengue suizo
10 min
Tarta de limón y merengue
3óra
Dulce de leche
2h 50min
Merengue italiano
20 min
Torta Rogel
2h 20min
Alfajores
1h 30 min
Alfajores Argentinos
1óra 10p
Empanadas criollas
3óra
Dulce de leche pastelero
3óra
Postre chajá
11h 15min
Empanadillas de maíz (empanadas de humita)
2óra 30p