Urządzenia i Akcesoria
Frischkäsetorte mit Beeren
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 8 godz.
12 Stücke
Składniki
-
Zwieback in Stücken150 g
-
Butter weich, in Stücken75 g
-
weiße Gelatine5 Blätter
-
Wasser800 g
-
Zucker100 g
-
Limette Bio, Schale fein abgerieben und Saft ausgepresst1
-
Doppelrahm-Frischkäse500 g
-
Joghurt, 3,5% Fett300 g
-
Beeren, gemischt, frisch (z.B. Himbeeren, rote Johannisbeeren und Heidelbeeren)300 g
-
Speisestärke10 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Stück
Białko
8 g
Kalorie
1275 kJ /
304 kcal
Tłuszcz
19 g
Węglowodany
22 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
ESSEN & TRINKEN 3/2018
45 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Nougat-Erdbeer-Tarte
5 godz.
Russischer Zupfkuchen
1 godz. 30 min
Erdbeer-Tarte
7 godz.
Frischkäsetorte mit Maracuja
3 godz. 30 min
Käsekuchen mit Beeren
2 godz. 50 min
Himbeer-Cheesecake
3 godz. 20 min
Mandarinentarte mit Nusscrumble
9 godz.
Limetten-Frischkäse-Torte
3 godz. 30 min
Himbeer-Schoko-Schnitten
9 godz. 20 min
Brombeer-Cheesecake
5 godz. 30 min
Himbeer-Frischkäse-Torte
2 godz. 30 min
Russischer Zupfkuchen vom Blech
1 godz. 30 min