Urządzenia i Akcesoria
HimBa-Quark-Crunch
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
8 Portionen
Składniki
Haferflocken-Crunch
-
Mandeln50 g
-
Butter50 g
-
Haferflocken, kernig100 g
-
brauner Zucker30 g
Quarkcreme
-
Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt200 g
-
Vanillezucker selbst gemacht20 g
-
Sahnesteif1 Pck.
-
Magerquark500 g
-
Zucker40 g
-
Himbeeren300 g
-
Bananen in Scheiben (1 cm)300 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
12 g
Kalorie
1459 kJ /
349 kcal
Tłuszcz
17 g
Błonnik
4.9 g
Węglowodany
31 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
THERMOMIX® Magazin 6/2017
32 Przepisy
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Mascarponecreme mit Himbeeren und Amarettini
45 min
Knusper-Vanille-Quark-Pudding
2 godz.
Zimt-Quark-Töpfchen auf Sauerkirschkompott
1 godz.
Schichtpudding mit Cookies
4 godz. 20 min
Früchte-Dickmilch-Dessert
1 godz. 15 min
Früchtequark für alle
10 min
Erdbeer-Quark-Dessert
15 min
Schwarzwälder Schicht-Quark
55 min
Erdbeerquark mit Zitronenmelisse
10 min
Quarkcreme mit Doppelkeks und Himbeeren
20 min
Schmandcreme mit Himbeeren und Kiwi
3 godz. 30 min
Erdbeer-Bananen-Schoko-Trifle
20 min