Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pasta fresca
- 300 g di farina tipo 00 + q.b.
- 200 g di barbabietola rossa cotta a pezzi (2-3 cm)
- 1 pizzico di sale
Ripieno
- 20 g di capperi sotto sale, dissalati
- 100 g di spinaci baby freschi, puliti
- 150 g di tofu a pezzi
- 50 g di gherigli di noci
- 10 foglie di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 10 foglie di menta fresca, le foglioline lavate e asciugate
- 1 pizzico di sale
Terminare la preparazione
- farina di semola di grano duro q.b.
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1761 kJ / 421 kcal
- Białko
- 12.2 g
- Węglowodany
- 68 g
- Tłuszcz
- 11.1 g
- Błonnik
- 4.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crocchette di fagioli e spinaci (vegan)
1sa 20 dk
Besciamella (vegan)
15 Min
Gelato biscotto alla fragola
4 Std.
Farina di legumi (vegan)
10 Min
Ravioli alla rapa rossa con burro e salvia
1sa 30 dk
Pasta fresca integrale all'uovo
1 Std. 40 Min
Ravioli al radicchio rosso e noci (vegan)
1 Std. 40 Min
Pasta fresca (vegan)
1 Std. 10 Min
Pasta fresca tipo Trofie
30 Min
Gnocchi di ricotta e barbabietola
1sa 30 dk
Piadina integrale farcita
40 Min
Pasta fresca senza uova
1 Std. 35 Min