![Ravioli di barbabietola (vegan) Ravioli di barbabietola (vegan)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/332ef427-93f2-44ac-ab59-fdda03422eab/Derivates/27e85d73-92ef-4b53-86a9-e4a00394b045.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pasta fresca
- 300 g di farina tipo 00 + q.b.
- 200 g di barbabietola rossa cotta a pezzi (2-3 cm)
- 1 pizzico di sale
Ripieno
- 20 g di capperi sotto sale, dissalati
- 100 g di spinaci baby freschi, puliti
- 150 g di tofu a pezzi
- 50 g di gherigli di noci
- 10 foglie di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 10 foglie di menta fresca, le foglioline lavate e asciugate
- 1 pizzico di sale
Terminare la preparazione
- farina di semola di grano duro q.b.
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1761 kJ / 421 kcal
- Białko
- 12.2 g
- Węglowodany
- 68 g
- Tłuszcz
- 11.1 g
- Błonnik
- 4.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Buns integrali con burger di barbabietole
3 Std. 40 Min
Pizza Gourmet nera con porri, stracchino e gamberetti
3h 20min
Ravioli al radicchio
1 godz. 10 min
Gnocchi di farro con pesto di melanzane
2h
Ravioli al radicchio rosso e noci (vegan)
1 godz. 40 min
Tramezzini al pesto di spinaci
4 Std.
Panini alle noci e curcuma
4h 40min
Falafel di fave e ceci
40min
Burger speziati di quinoa e cannellini
45 min
Crocchette di fagioli e spinaci (vegan)
1 godz. 20 min
Pasta fresca senza uova
1 godz. 35 min
Besciamella (vegan)
15 Min