Urządzenia i Akcesoria
Polenta
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 Portionen
Składniki
-
Parmesan in Stücken50 g
-
Zwiebel halbiert1
-
Knoblauchzehe1
-
pflanzliches Öl20 g
-
Wasser1000 g
-
1 Bouillonwürfel (für 0,5l)Gemüsebouillon Paste1 TL
-
Salz1 TL
-
Maisgriess mittelfein250 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
10 g
Kalorie
1341 kJ /
320 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
3.4 g
Węglowodany
47 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Choche wiä no niä.
203 Przepisy
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Spaghetti al Tonno
40 min
Spaghetti alla Nerano
30 min
Fleischvögel
1 godz. 45 min
Ruchbrot aus der Cakeform
3 godz. 40 min
Tzatziki
10 min
Ungarische Pilzsuppe
35 min
Pilaw-Reis
40 min
Schoggichüechli aus dem Nester
45 min
Avocado-Gurken Salat
20 min
Felchenfilet mit Zucchetti-Karotten-Reis
2 godz.
Frucht-Smoothie
5 min
Rote-Linsen-Gemüse-Suppe
35 min