Urządzenia i Akcesoria
Polenta
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 Portionen
Składniki
-
Parmesan in Stücken50 g
-
Zwiebel halbiert1
-
Knoblauchzehe1
-
pflanzliches Öl20 g
-
Wasser1000 g
-
1 Bouillonwürfel (für 0,5l)Gemüsebouillon Paste1 TL
-
Salz1 TL
-
Maisgriess mittelfein250 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
10 g
Kalorie
1341 kJ /
320 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
3.4 g
Węglowodany
47 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Choche wiä no niä.
203 Przepisy
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Caramelköpfli
5 Std. 15 Min
Käse-Knöpfli
35 Min
Feuchter Haselnuss-Himbeer-Gugelhopf
1 Std. 10 Min
Häschen-Rührei-Körbchen
35 Min
Mediterrane Gemüsepfanne
30 Min
Brokkoli Frittatawürfel
1 Std. 10 Min
Pilaw-Reis
40 Min
Himbeer-Orangen-Glacé
5 Std. 10 Min
Avocado-Gurken Salat
20 Min
Schnelles Zwirbelbrot
40 Min
Advents-Guetzli
1 Std. 50 Min
Kartoffelstock nature
55 Min