Urządzenia i Akcesoria
Polenta
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 Portionen
Składniki
-
Parmesan in Stücken50 g
-
Zwiebel halbiert1
-
Knoblauchzehe1
-
pflanzliches Öl20 g
-
Wasser1000 g
-
1 Bouillonwürfel (für 0,5l)Gemüsebouillon Paste1 TL
-
Salz1 TL
-
Maisgriess mittelfein250 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
10 g
Kalorie
1341 kJ /
320 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
3.4 g
Węglowodany
47 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Choche wiä no niä.
203 Przepisy
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Gschwellti (Gekochte Kartoffeln)
35min
Poulet mit Zucchetti-Karotten-Reis
2h
Kartoffeln mit Blumenkohl und Sauce Hollandaise für Viele
50min
Chili con carne
45min
Steinpilz-Risotto
45min
Ruchbrot aus der Cakeform
3h 40min
Erdbeer-Dessert Ruck-Zuck
10min
Vanillejoghurt
Nenhuma avaliação
Zwetschgenwähe Glutenfrei & Vegan
1h 35min
Panna Cotta mit Kokosnuss und caramelisierten Orangen
4h 20min
Tortelloni mit Haselnuss-Pesto
20min
Fleischvögel
1h 45min