Urządzenia i Akcesoria
Polenta
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 Portionen
Składniki
-
Parmesan in Stücken50 g
-
Zwiebel halbiert1
-
Knoblauchzehe1
-
pflanzliches Öl20 g
-
Wasser1000 g
-
1 Bouillonwürfel (für 0,5l)Gemüsebouillon Paste1 TL
-
Salz1 TL
-
Maisgriess mittelfein250 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
10 g
Kalorie
1341 kJ /
320 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
3.4 g
Węglowodany
47 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Choche wiä no niä.
203 Przepisy
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Knuspersticks
1 godz. 30 min
Linsenragout
1 godz.
Poulet in cremiger Senfsauce
40 min
Gschwellti (Gekochte Kartoffeln)
35 min
Käse-Knöpfli
35 min
Steinpilz-Risotto
45 min
Slow Cooking Rotweinbirnen
Brak ocen
Weisse Schoggimilch
8 min
Weiche Brötchen
1 godz. 45 min
Poulet mit Zucchetti-Karotten-Reis
2 godz.
Advents-Guetzli
1 godz. 50 min
6-Strang-Butterzopf
2 godz. 35 min