Urządzenia i Akcesoria
Polenta
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 Portionen
Składniki
-
Parmesan in Stücken50 g
-
Zwiebel halbiert1
-
Knoblauchzehe1
-
pflanzliches Öl20 g
-
Wasser1000 g
-
1 Bouillonwürfel (für 0,5l)Gemüsebouillon Paste1 TL
-
Salz1 TL
-
Maisgriess mittelfein250 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
10 g
Kalorie
1341 kJ /
320 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
3.4 g
Węglowodany
47 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Choche wiä no niä.
203 Przepisy
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Lachsrahmsauce zu Pasta
30 min
Avocado mit Ei und Lachstartar
45 min
Gulaschsuppe
1 godz. 15 min
Steinpilz-Risotto
45 min
Fruchtwähe
1 godz. 10 min
Guacamole
1 godz.
Brokkoli Frittatawürfel
1 godz. 10 min
Spaghetti alla carbonara
30 min
Gemüsereis mit Fleisch
50 min
Kartoffel-Eier Salat mit cremigem Dressing
45 min
Chocolate-Chip-Muffins aus dem Eier-Pochierer
40 min
Kartoffelstock nature
55 min