Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 gramů pšenice špaldy
- 50 gramů ovesných vloček
- 1 čajová lžička česnekových vloček
- 45 - 50 gramů rajčat sušených na slunci
- 250 gramů chlebové pšeničné mouky
- 1 balíček instantního droždí (7 gramů)
- 1 vrchovatá čajová lžička sušené bazalky
- 1 vrchovatá čajová lžička sušeného oregana
- 1 čajová lžička soli
- 50 gramů dýňových semínek
- Wartości odżywcze
- na 1 Kompletní recept
- Kalorie
- 9669 kJ / 2309 kcal
- Białko
- 80.6 g
- Węglowodany
- 387.8 g
- Tłuszcz
- 50.2 g
- Błonnik
- 37.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Rychlý chléb (Express pain complet)
1 Std. 5 Min
Žitný vícezrnný chléb
1 Std. 15 Min
Rychlý chléb
50min
Plněné krokety
2h 30min
Kváskový chléb ze špaldové mouky
29h 45min
Rýnský tmavý chléb
1h 30min
Rajčatová focaccia (bez lepku)
Brak ocen
Francouzský chléb s vlašskými ořechy
2 godz. 10 min
Rustikální chléb s olivami, fíky a ořechy
2 Std. 20 Min
Pšeničný kváskový chléb se slunečnicovými semínky
12h
Celozrnné špaldové housky
35 Min
Bagety s vlašskými ořechy
1 godz. 45 min