Urządzenia i Akcesoria
法國漁夫麵包
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 3 godz. 20 min
2 個
Składniki
酵種
-
法國麵包粉210 克
-
乾酵母粉¾ 茶匙
-
水140 克
主麵糰
-
法國麵包粉90 克
-
乾酵母粉¼ 茶匙
-
鹽1 茶匙
-
水20 克
-
奶油 切塊,置於室溫軟化25 克
-
蛋 打散 (刷上色用)1 顆
-
熱水80 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 個
Białko
20 g
Kalorie
2525 kJ /
606.5 kcal
Tłuszcz
11 g
Błonnik
0.5 g
Węglowodany
108 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
麵粉實驗室(下)
70 Przepisów
Tajwan
Tajwan